Zakelijke EVENTS

Events: Monumentale feest- en evenementenlocatie in Etten-Leur

Achter de oude gevel ontdek je een bijzondere en unieke feest- en evenementenlocatie. De zalen ademen karakteristieke nostalgie en is met de grootste zorg gemoderniseerd tot een eventlocatie van nu. Daarmee ingericht voor allerlei zakelijke evenementen en feesten. Onze eventmanager denkt graag met je mee om jouw zakelijk evenement tot een mega succes te maken.

Zakelijke evenementen

Stap met jouw gezelschap binnen en proef de ongedwongen sfeer van onze herenboerderij. De ruimte waar genieten en zakendoen perfect samenkomen. De enige locatie in de regio van Etten-Leur waar tegelijkertijd gefeest, gegeten en vergadert kan worden. Waar het pannenkoekenhuis zich uitstekend leent voor een beurs, productpresentatie of gewoon voor een bourgondisch goed personeelsfeest, biedt de grotere evenementen boerderij juist de rust en grandeur voor een succesvolle meeting met personeel of relaties.

De locatie

De feestzalen bieden samen ruimte voor maximaal 250 personen. In het pannenkoekengedeelte is ruimte voor maximaal 90 personen in feestopstelling. Deze ruimte is exclusief te reserveren vanaf 40 personen.

     

De evenementen boerderij is geschikt voor feesten tot 150 personen en subtiel te verkleinen tot een feest voor 50 personen en minder.

 

   

Heerlijk eten en drinken

Om het evenement compleet te maken zorgen we voor een heerlijk (walking) diner, buffet, bitterhapjes of luxe snacks. Ook met thematische catering denken we graag met je mee.
In de zomer kun je denken aan een gezellige BBQ op het mooie terras. Voor de dranken bieden wij uitkooppakketten aan

Parkeren

De parkeerplaats biedt daarbij voldoende ruimte om jouw gezelschap gratis te kunnen laten parkeren.

Overnachten

Onze evenementenlocatie is onderdeel van de Gans Horeca familie. Hiertoe behoren o.a. Het Witte Paard en Vincents in het centrum van Etten-Leur. Hierdoor is het heel gemakkelijk om ook hotelkamers bij je evenement te reserveren.

In huis Event planner en netwerk samenwerking Partners

Iedere vergadering, workshop, presentatie of bedrijfsfeest kent een eigen sfeer en doel. Wij hebben ervaren event managers die desgewenst een deel of de gehele organisatie van jullie event op zich nemen.
Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek stellen wij vrijblijvend een offerte op.

Wij hebben diverse samenwerkingspartners waar je we naar door kunnen wijzen.

Contact Opnemen met Events@DeHogeNeer voor een zakelijke evenement

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY