PANNENKOEKEN

Pannenkoekenrestaurant naast speeltuin

Er kan niets op tegen een oer-Hollands goede pannenkoek. In ons pannenkoekenrestaurant eet je de lekkerste pannenkoeken, iedere dag vers bereid door onze chef met lokale producten uit Etten-Leur en omgeving. Wij serveren met ongekend veel smaak en plezier iedere dag onze pannenkoeken op maat.

Eindeloos veel soorten pannenkoeken

Onze chef bereidt iedere dag zijn beslag met meel van Molen de Lelie. Ga je voor een traditionele pannenkoek? Of toch liever een boeren, glutenvrije of vegan pannenkoek?
Zoveel mensen, zoveel smaken en net zoveel verschillende soorten pannenkoeken. Om niet altijd te hoeven kiezen tussen de verschillende toppings, dagen wij jou uit de allerlekkerste pannenkoek in ons restaurant zelf samen te stellen! Van fruit tot groenten, van hartig tot bolletjes ijs: jij mag zelf kiezen!
Natuurlijk heeft onze chef ook al wat vooronderzoek gedaan en heeft hij een aantal heerlijke wereld-pannenkoeken samengesteld. Voor de gasten die liever iets anders dan een pannenkoek eten, zijn er natuurlijk ook andere lekkere gerechten verkrijgbaar. 
Bekijk hier de menukaart .

Feestje op je bord: de heerlijke partypannenkoek!

Heb je iets te vieren? Of is iedere dag gewoon een feestje? Probeer dan onze partypannenkoek! Deze pannenkoek is net zo lekker als alle andere, maar deze mag je helemaal zelf versieren met speciale feest-toppings!

Kinderfeestje: speeltuin en pannenkoekenrestaurant

Het restaurant en het terras grenzen aan de 4000m2 grote kinderspeeltuin De Hoge Neer, waardoor je makkelijk een oogje in het zeil kunt houden op spelende kinderen. Vooral met kinderfeestjes! Sluit een middagje speeltuin af met een pannenkoek in het restaurant, om het feestje compleet te maken. Klik hier voor meer informatie over kinderfeestjes bij De Hoge Neer.

Brunch: @DeHogeNeer

Soep van de dag

Lekker warm gerechtje

Diverse soorten broodjes wit & bruin / Croissants / Diverse soorten hartig beleg & kaas /

Lekkere soorten zoetwaren / Boter & roombotertjes

Dessertje

Tijdens de brunch onbeperkt koffie, cappuccino, latte machiato,  thee en melk. 

19,50 per volwassenen /10,50 per kind

Speeltuin de Hoge Neer

Al jaren is de familiespeeltuin De Hoge Neer bekend in Etten-Leur. Stichting Speeltuin de Hoge Neer doet er alles aan om de speeltuin goed te onderhouden en in de toekomst leuk te houden. Omdat de stichting geheel afhankelijk is van giften doneren wij onder andere bij een kinderfeestje 0,50 per kind aan de stichting en sponsoren wij pannenkoeken voor de vrijwilligers bij alle leuke events die door de stichting worden georganiseerd! Wil je ook een donatie doen aan de speeltuin, neem dan contact op met de stichting via e-mail: speeltuinhogeneer@gmail.com

Samenwerking met Go-Kids Breda

De leuke speeltuin en pannenkoekenrestaurant De Hoge Neer zijn ook opgevallen bij Go-Kids Breda. Zij hebben onze locatie beoordeeld als leuk uitje voor kinderen in de regio en daarom zijn wij trotse partner geworden. Op de site van Go-kids regio Breda, vind je leuke gezinsuitjes, tips voor kinderfeestjes en nog veel meer handige adressen voor jonge gezinnen uit de regio.

Binnen Spelen

Iets minder mooi weer? Binnen hebben we een speelhoekje met boerderij dieren en kleurplaten voor eindeloos kleurplezier.