Nieuwe Nobelaer

Theaterlunch met de kids

In de theaterzalen van cultuurcentrum Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur spelen regelmatig leuke familievoorstellingen. Wat is er dan leuker om samen met de kids dit uitje af te maken met een “theaterlunch met heerlijke pannenkoeken”. Op zondag 1 december komt Sinterklaas naar het theater en kun je na afloop van de voorstelling bij De Hoge Neer een heerlijke Sinterklaaspannenkoek komen eten.

De pakjeskluis van Sinterklaas

FOTO LEVIN DEN BOER – PERSFOTO.NU

Daar wordt aan de deur geklopt. Hard geklopt, zacht geklopt… Wie zou dat zijn? Sinterklaas natuurlijk! Ook dit jaar bezoekt hij, samen met de Pieten, zijn vrolijke vrienden Karel de kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus het kasteel. Het wordt weer lachen met De Pakjeskluis van Sinterklaas (3+). Geniet op zondag 1 december met de hele familie van deze dolkomische kinderklucht bij Nieuwe Nobelaer. Na de voorstelling komen de Sint en Pieten uiteraard nog even langs in de foyer voor een uitgebreide meet & greet. Zonder twijfel het allerleukste Sinterklaascadeau van het jaar! Kaarten à € 13,50 zijn verkrijgbaar via www.nieuwenobelaer.nl of aan de balie.

De kids kunnen een heerlijke “Theater Sinterklaas Pannenkoek” eten en papa’s, mama’s, oma’s, opa’s, tantes, ooms en andere grote vrienden kiezen lekker van onze kaart waar je zelf je pannenkoek samenstelt. Naast pannenkoeken serveren we ook soep, broodjes, een daghap en heerlijke salades. 

 

Bij de Hoge Neer mag je ook je schoentje zetten, lees hier meer.