Kinderfeest

Speeltuin & pannenkoeken: het perfecte kinderfeestje

Een kinderfeestje om nooit meer te vergeten. Spelen bij Speeltuin De Hoge Neer met ruim 4.000m2 speeltoestellen en afsluiten met een heerlijke pannenkoek in ons pannenkoekenrestaurant! De overzichtelijke en afgesloten speeltuin biedt voldoende ruimte voor een ongekende middag plezier. Door het aangrenzende terras van het pannenkoekenrestaurant heb je altijd zicht op de spelende kinderen en is er altijd de mogelijkheid om de honger te stillen met een feestelijke pannenkoek.

De mogelijkheden voor kinderfeestjes

Het pannenkoekenrestaurant biedt verschillende mogelijkheden voor een perfect kinderfeestje. Om de keuze iets makkelijker te maken hebben we verschillende arrangementen opgesteld die uit te breiden zijn met bijvoorbeeld workshops schilderen, een speurtocht, extra feestelijke ballonnen of een grimeur die de kinderen schminkt. Is het onverwachts slecht weer, geen probleem. Wij hebben binnen ook een leuke speelhoek in een boerderij thema!

Verjaardagstaart

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een verjaardagstaart. Deze mogen jullie gewoon zelf meenemen! Wij rekenen enkel 1 euro per kind voor de bordjes, servetjes, vorkjes en natuurlijk de afwas.

Welk fantastisch kinderfeest kies jij?

Speeltuin de Hoge Neer

Al jaren is de familiespeeltuin De Hoge Neer bekend in Etten-Leur. Stichting Speeltuin De Hoge Neer de Hoge Neer doet er alles aan om de speeltuin goed te onderhouden en in de toekomst leuk te houden. Je kunt er lekker klimmen, glijden en schommelen. De speeltuin is rookvrij en ook een daarom ook een groot deel van ons terras. Omdat de stichting geheel afhankelijk is van giften doneren wij onder andere bij een kinderfeestje 0,50 per kind aan de stichting en sponsoren we pannenkoeken voor de vrijwilligers bij de leuke evenementen die de stichting organiseert! Wil je ook een donatie doen aan de speeltuin, neem dan contact op met de stichting via info@speeltuinhogeneer.nl

Kinderfeestje reserveren

Speeltuin de Hoge Neer is vrij toegankelijk, maar wil je gebruik maken van een van onze arrangementen dan kan dat via onderstaande knop. Mocht je extra’s willen reserveren (een workshop, speurtocht, ballonnen of grimeur) willen we je vragen onderstaand contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen via 076-5012340.
Kinderen zijn er heel het jaar welkom om te klimmen, klauteren, schommelen, hangen en glijden. 

Reserveer direct!

 


Kinderfeestje reserveren bij Pannenkoeken

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • :