Familiefeest

Events: Monumentale feest- en evenementenlocatie in Etten-Leur

Achter de oude gevel ontdek je een bijzondere en unieke feest- en evenementenlocatie. De zalen ademen karakteristieke nostalgie, maar is met de grootste zorg gemoderniseerd tot een eventlocatie van nu en is daarmee ingericht voor alle familiaire feesten. Onze event manager laat je met veel plezier kennismaken met de mogelijkheden van onze herenboerderij als locatie voor jouw feest of evenement.

Familiefeesten

Onvergetelijk en memorabel zijn de feesten en vieringen bij De Hoge Neer. De sfeer van onze evenementenlocatie is uniek in de omgeving van Etten-Leur en biedt oneindig veel mogelijkheden voor een ouderwets goed feestje. Als indrukwekkende trouwlocatie, intieme condoleance locatie of voor feestelijke jubilea openen wij onze feestzalen met de gastvrije service die je van ons mag verwachten.
Voor de kleintjes die liever het feest buiten verder vieren, ligt achter de boerderij de overzichtelijke (met hekken afgesloten) Speeltuin De Hoge Neer waar ook het jonge gezelschap met veel plezier mee kan feesten.

   

De locatie

De feestzalen bieden samen ruimte voor maximaal 250 personen. In het pannenkoekengedeelte is ruimte voor maximaal 90 personen in feestopstelling. Deze ruimte is exclusief te reserveren vanaf 40 personen.

     

De evenementen boerderij is geschikt voor feesten tot 150 personen en subtiel te verkleinen tot een feest voor 50 personen en minder.

 

 

Heerlijk eten en drinken

Om jullie familiefeest compleet te maken zorgen we voor een heerlijk (walking) diner, buffet, bitterhapjes of luxe snacks. Op tafel kunnen we nootjes, kaasknabbels, diverse rauwkost met een yoghurtdip en/of olijven verzorgen. Ook met thematische catering denkt onze chef kok graag met je mee. In de zomer kun je denken aan een gezellige BBQ op het mooie terras. Ook de brunch zoals hieronder beschreven behoort tot de mogelijkheden. Voor de dranken bieden wij uitkooppakketten aan en uiteraard kun je ook kiezen om de dranken op nacalculatie af te rekenen. In het drank assortiment zijn we flexibel om dit uit te bereiden met bijvoorbeeld speciaal bieren en/of heerlijke wijnen.

Bruiloft

Onze boerderij is uitermate geschikt voor bruiloften, trouwceremonies en -feesten. Met onze event managers in huis kun je zelfs alles van A tot Z laten regelen.

Voor meer informatie over onze locatie voor je bruiloft klik hier.

Condoleance

Ook voor een mooi en persoonlijk afscheid kun bij ons op de evenementen boerderij terecht. Voordeel is dat je bij ons niet vast zit aan een tijdsblok waarin het afscheid plaats vindt en dus de tijd kan nemen voor een sfeervolle bijeenkomst. 

Voor meer informatie over onze locatie voor een mooi afscheid klik hier. 

 

Brunch @DeHogeNeer

Soep van de dag

***

Lekker warm gerechtje

***

Diverse soorten broodjes wit & bruin / Croissants / Diverse soorten hartig beleg & kaas /

Lekkere soorten zoetwaren / Boter & roombotertjes

***

Dessertje

Tijdens de brunch onbeperkt koffie, cappuccino, latte machiato,  thee en melk. 

19,50 per volwassenen /10,50 per kind

Parkeren

De parkeerplaats biedt daarbij voldoende ruimte om jouw gezelschap gratis te kunnen laten parkeren. Bij grotere feesten zal een van onze medewerkers op de parkeerplaats al de gasten ontvangen.

Overnachten

Onze evenementenlocatie is onderdeel van de Gans Horeca familie. Hiertoe behoren o.a. Het Witte Paard en Vincents in het centrum van Etten-Leur. Hierdoor is het heel gemakkelijk om ook hotelkamers bij je evenement te reserveren.

Samenwerking Partners

Wij hebben diverse samenwerkingspartners waar je we indien gewenst naar door kunnen verwijzen.
Ook kunnen wij met onze in house ceremoniemeesters de hele organisatie van jullie feest op ons nemen. We bespreken graag de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

 

Contact Opnemen met Events@DeHogeNeer voor een Familiefeest

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY

Trouwen, rouwen en feestjes bouwen!