EVENTS

Events: Monumentale feest- en evenementenlocatie in Etten-Leur

Achter de oude gevel ontdek je een bijzondere en unieke feest- en evenementenlocatie. De zalen ademen karakteristieke nostalgie, maar is met de grootste zorg gemoderniseerd tot een eventlocatie van nu en is daarmee ingericht voor zowel zakelijke- als familiaire feesten. Onze eventmanager laat je met veel plezier kennismaken met de mogelijkheden van onze herenboerderij als locatie voor jouw feest of evenement.

Familiefeesten

Onvergetelijk en memorabel zijn de feesten en vieringen bij De Hoge Neer. De sfeer van onze evenementenlocatie is uniek in de omgeving van Etten-Leur en biedt oneindig veel mogelijkheden voor een ouderwets goed feestje. Als indrukwekkende trouwlocatie, intieme condoleancelocatie of voor feestelijke jubilea openen wij onze feestzalen met de gastvrije service die je van ons mag verwachten.
Voor de kleintjes die liever het feest buiten verder vieren, ligt achter de boerderij de overzichtelijke (met hekken afgesloten) Speeltuin De Hoge Neer waar ook het jonge gezelschap met veel plezier mee kan feesten.

 

Zakelijke evenementen

Stap met jouw gezelschap binnen en proef de ongedwongen sfeer van onze herenboerderij. De ruimte waar genieten en zakendoen perfect samenkomen. De enige locatie in de regio van Etten-Leur waar tegelijkertijd gefeest, gegeten en vergadert kan worden. Waar het pannenkoekenhuis zich uitstekend leent voor een beurs, productpresentatie of gewoon voor een bourgondisch goed personeelsfeest, biedt restaurant NIVO juist de rust en grandeur voor een vruchtbare meeting met personeel of relaties.

De locatie

De feestzalen bieden ruimte voor maximaal 200 personen en is subtiel te verkleinen tot een feest voor 50 personen en minder. De parkeerplaats biedt daarbij voldoende ruimte om jouw gezelschap gratis te kunnen laten parkeren.
Ieder feest en iedere gelegenheid kent een eigen sfeer. Het op maat maken van jouw feest of evenement houdt ook in dat je vrij bent in de keuze van muziek. Denk aan een DJ voor een knalfeest, een band voor een ouderwets dansfeest, of een akoestisch trio voor een intiemere gelegenheid. Wij denken graag met je mee!

Trouwen, rouwen en feestjes bouwen!

     

Overnachten

Onze evenementenlocatie is onderdeel van de Gans Horeca familie. Hiertoe behoren o.a. Het Witte Paard en Vincents in het centrum van Etten-Leur. Hierdoor is het heel gemakkelijk om ook hotelkamers bij je evenement te reserveren.

Samenwerking Partners

Wij hebben diverse samenwerkingspartners (binnen de trouwbranche) waar je we indien gewenst naar door kunnen verwijzen.
Ook kunnen wij met onze in house ceremoniemeesters de hele organisatie op ons nemen. We bespreken graag de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

 

Contact Opnemen met Events@DeHogeNeer