Condoleance

Een mooi en persoonlijk afscheid

In de huidige tijd zien we steeds meer dat het leven gevierd mag worden tijdens een afscheid en dat er behoefte is aan een persoonlijke en sfeervolle setting zonder tijdsdruk. Wij bieden in onze evenementenboerderij bij De Hoge Neer ook de mogelijkheid om na het overlijden van een dierbare de condoleance bij ons plaats te laten vinden. Tevens kunnen we meedenken in het openstellen van onze locatie voor de gehele uitvaart.

Binnen onze locatie kunnen de nabestaanden de uitvaart/condoleance helemaal naar eigen wens, smaak en tijdsbestek invullen. Een uitvaart/condoleance is vaak ook het moment waarop mensen elkaar na lange tijd weer eens zien. Daarom denken wij graag mee in de behoefte om rustig de tijd te hebben om bij te praten en niet opgehaast worden om de ruimte snel te moeten verlaten. Een sfeervolle en rustige omgeving met persoonlijke benadering om samen te zijn en te toosten op het leven van de overledene.

We hebben diverse mogelijkheden in opstelling, gewenste apparatuur & invulling van catering.

Maak een afspraak met één van onze event planners via 0765-3031305 of events@dehogeneer.nl of onderstaand formulier. Wij makken alle offertes op maat en naar aanleiding van een persoonlijk gesprek waarin we al jullie wensen bespreken. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met je mee. Op deze manier kunnen we jullie ontzorgen en mooi persoonlijk afscheid verzorgen.

 

Contact Opnemen met Events@DeHogeNeer voor een Condoleance

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ