Bruiloft

Jullie geheel verzorgde huwelijksdag bij De Hoge Neer. In onze evenementen boerderij kun je de (officiële) ceremonie houden, zowel binnen op onze vide of buiten in onze bruidstuin. Daarna kun je proosten met bubbels, lunchen, dineren, een receptie houden en een knalfeest vieren. Onze locatie is erg geschikt voor het maken van romantische foto’s. Je kunt zelfs in de ochtend
beginnen met de bruidskapsel en make up bij de open haard.
Kortom één locatie voor een ontspannen & geheel verzorgde trouwdag!
 
De feestzaal biedt ruimte voor maximaal 150 personen en is subtiel te verkleinen tot een feest voor 50 personen. De parkeerplaats biedt daarbij voldoende ruimte om jouw gezelschap gratis te kunnen laten parkeren.
Getting ready
De ceremonie op onze vide
   
   
Het Diner
 


Grote ruimte voor maximaal 150 personen

Kleine ruimte voor maximaal 90 personen

   

 
We denken indien gewenst ook graag mee in de overige onderdelen van jullie prachtige dag. We hebben een weddingplanner/ceremoniemeester in huis. Zij deelt graag haar netwerk om jullie te voorzien van alle informatie die jullie nodig hebben om jullie huwelijksdag compleet te maken.
 
Maak een afspraak met één van onze event planners via  076-3031305 of events@dehogeneer.nl of onderstaand formulier. Wij maken alle offertes op maat en naar aanleiding van een persoonlijk gesprek waarin we al jullie wensen bespreken. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met je mee!

 

Contact Opnemen met Events@DeHogeNeer voor een bruiloft

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ