NIVO

Luxe dineren op niveau bij NIVO

Ervaar het culinaire vermaak van Chef Timothy Ravelli en zijn team, tijdens een lunch of diner in ons monumentale restaurant NIVO. Ooit een elegante herenboerderij, nu een met liefde en eer gerenoveerd restaurant, met een even zorgvuldig samengesteld menu. Maak in alle rust kennis met onze verrassende gerechten vol Creoolse en Antilliaanse invloeden en geniet van onze gastvrije service.

Chef Timothy en zijn gerechten

De van Curaçao afkomstige chef Timothy Ravelli kookt vanuit zijn hart, geïnspireerd door de Aziatische keuken. Het menu van NIVO vindt haar oorsprong in de Creoolse en Antilliaanse keuken en wordt door het team ambachtelijk bereid met seizoensgebonden streekproducten. Met onder andere honing van de lokale imker, geitenkaas van de Bettinehoeve en bloem van Molen de Lelie, streeft de chef een Bib Gourmand status na. Zijn ambitie om deze notering in de Michelin-gids te behalen, weerspiegelt zich duidelijk in de exclusieve gerechten van zijn hand.
Een Bib Gourmand notering staat garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bij een maximale prijs voor een driegangenmenu.
Restaurant NIVO serveert een driegangenmenu (zowel voor lunch als diner) voor 36,50.

Vanwege het karakter van ons restaurant serveren wij geen kindermenu. Ouders met kinderen die liever iets anders lekkers eten, zijn van harte welkom in ons pannenkoekenhuis of op ons pannenkoekenterras met zicht op de speeltuin, waar we ook het menu van NIVO serveren. De wijnkennis houden we exclusief in restaurant NIVO en het bijbehorende buitenterras, maar uiteraard worden jullie ook in het pannenkoekenhuis met liefde en plezier bediend.

Bekijk hier het menu van NIVO.

Begeleidende wijnen

De zorgvuldig geselecteerde wijnen zijn afkomstig van diverse wijnhuizen van over de hele wereld. Onze wijnkenners adviseren je graag tijdens het diner of de lunch en vertellen je meer over de afkomst en smaakbeleving van de wijnspijscombinatie.
Onze wijnen zijn afkomstig uit de wijnwinkel Het Witte Paard. in Etten-Leur. Wanneer je later nog eens wilt genieten van eenzelfde glas, zijn de flessen zowel in de webshop als in de winkel van Het Witte Paard te koop aan de oude Bredaseweg 15 in Etten-Leur.

De 7 belangrijkste wijnhuizen die  zij in het assortiment hebben zijn;

  • Bodegas Salentein uit Argentinië
  • Graham’s Port uit Portugal
  • Bodegas Ramon Bilbao uit Spanje
  • Champagne Pol Roger uit Frankrijk
  • Viña Errazuriz uit Chili
  • Yalumba Winery uit Australië
  • Laurent Miquel uit Frankijk

   

Openingstijden Restaurant NIVO

Maandag & dinsdag: Open op reservering voor groepen
Woensdag, donderdag & vrijdag: van 12:00 tot 15:00 uur en vanaf 18:00 uur
Zaterdag & zondag: doorlopend geopend vanaf 12:00 uur

 

Contact Opnemen met NIVO